| Prethodna tema :: Sljedeća tema |
| Autor/ica |
Poruka |
Corin

|
Postano: ned lip 04, 2006 4:22 pm Naslov: SM Characters |
|
|
Da li karakteri kod marinaca (Master, Chaplain, Librarian) automatski dobe terminator honors (uracunato u statistike i bodove) ili im se treba dodatno kupiti za 15 bodova?
_C |
|
| [Vrh] » |
|
 |
Likvor

Pridružen/a: 12. 10. 2005. Postovi: 3225 Lokacija: Dark side of zagreb
|
Postano: ned lip 04, 2006 4:29 pm Naslov: |
|
|
Dobivaju automatski. _________________ /Water = bacteria/
In all the world, there's only one technology,
a rusty sword for practicing proctology!
34L : 21V : 6d |
|
| [Vrh] » |
|
 |
TIFUSAR

|
Postano: ned lip 04, 2006 4:52 pm Naslov: |
|
|
Kaj, Sabol vas je opet muljal'!  _________________
 |
|
| [Vrh] » |
|
 |
mkrulik@inet.hr

|
Postano: ned lip 04, 2006 5:37 pm Naslov: |
|
|
Njihovi automatski(dark angelovski-ali su skuplji za taj cost ali zato imaju 15 pts lufta wargeara). _________________ What was pink now is blue,
What was one now is two. |
|
| [Vrh] » |
|
 |
Sabol
|
Postano: ned lip 04, 2006 10:56 pm Naslov: |
|
|
je ...ali pa ne.....
jer to kaj krulik veli je bilo prije
a po novom FAK-U su sve kao po SM kodeksu ALI MORAJU uzeti term honourse....koji im sada IDU u onih 100 ptsa
no comment.... |
|
| [Vrh] » |
|
 |
Rasho

|
Postano: pon lip 05, 2006 11:32 am Naslov: |
|
|
Aj ne kmeči...
Ja nemrem igrat Lysandera! _________________ Bio mi je potpis predugačak...
Have no fear, i'm outta here!!!!!! |
|
| [Vrh] » |
|
 |
Dreadnought

Pridružen/a: 19. 01. 2006. Postovi: 818 Lokacija: Forge World Jastrebarsko
|
|
| [Vrh] » |
|
 |
Krunkova
|
Postano: uto lip 06, 2006 12:37 am Naslov: |
|
|
| Dreadnought je napisao/la: |
| ne dobiju to automatski, možeš im kupiti |
Prije su dobivali pa su imali napad vishe i kostali nesto vishe,al si imo 100 bodova na wargear-a sad(prema ovom gore navedenom) kad si to mozesh kupit ,platish 15 no ostne ti 85 za ostatak stvari....prije si imo i jedno i drugo.
Sam neznam kaj bi kupio za 100 bodova da je neznam kak pametno.
SM characteri nikad nisu i nece bit u rangu pravih CC HQova,uvjk su bili tu poznati po jeftinoci s obzirom na kaj dobijesh za kolko bodova(Chaplin) i uopce mi nije jasno zashto ici glavom kroz zid...
Tipa Grend master od 190 bodova koji se mice 6" i nece vidjet cc ak ti protivnik ne dodje taman di si ga postavio,a ak ti dodje onda ga mozda s GM zabijesh,mozda...
Za 180 bodova ima puno pametnijih stvari... _________________
We must kill them. We must incinerate them. Pig after pig. Cow after cow. Village after village. Army after army....
(Colonel Walter E. Kurtz, Apocalypse Now) |
|
| [Vrh] » |
|
 |
TIFUSAR

|
Postano: uto lip 06, 2006 2:43 pm Naslov: |
|
|
Ja bi Čeplejna, jevtin je i ima onaj 4+ nepovrediv sejv i može letit il se vozit na bajku! _________________
 |
|
| [Vrh] » |
|
 |
Djuro

|
Postano: uto lip 06, 2006 4:03 pm Naslov: k |
|
|
nema nis bolje od skautinjosa za cc
to su prave elitne jedinice
kosta nis a sa nekim power weponom moze biti jebitacan
uzmimo za primjer mile dedakovica jastreba i ljubu cesica rojsa
njih dva su na zadnjem turniru napravili dar mar
pocevsi od long fengsa preko demonskih prinzeca do stvarno opakih demon princeva momci su se iskazali i za svojih 70 ak bodova su se jebeno isplatili naravno poslije je pala janjetina a bome i pokoja kurva
ali ono sto je neprocjenjivo (mladji igraci to nece cjeniti ali oni koji polako izlaze iz puberteta ce shvacat o cemu pricam) je kad dodje slinjo, strebo, snoto ili disko king i ini sa svojim uber nabrikanim shupak mega chis puf kretenima od 200 i kusur bodova i krenu uargh i ja sam uargh i ovo je moj mega uber uargh a ti mu stisnes dva samara sa papkom koji nije bitan i kosta nis pa onda onaj pogledic u stilu malog cuke i srusis djetetu svijet i samo ga drustvena stega sprijecava da se rasplace na mjestu i porzbija pol vojske i otrci doma jerbo ga veliki decki tuku e to gospodo moja je smisao ove igre
KINJITI MLADJE OD SEBE
(i slati ih po pivu ) a za aded value tu je naravno i tifijevo kmecanje kad mu naguzis uber lorda sa necim takvim (pogodi ko ce prvi odgovoriti na ovaj post)
zato svi lijepo razmislite o ovome sto sam rekao i probajte razmislit zakaj sam vam svima razbio picic prosli put jer sam izasao iz 1918 i frontovskog ratovanja u moderno ratovanje tj gerilu
nema nis bolje od vojske koje nema i prednosti da se postavljas di oces na kraju svi kostju nis a efikasnost je narazini
i budite realni kak se moze desiti da se vojska sastoji od 3 nabrijana debila i 20 supaka koji su tu zato kaj moraju biti
pa nije to druzina prstenova
iskoristie tu prednost da znate da ce svi djecaci doci sa svojim alter egom na stol i barem jednom rezervom te da ce na to ispizditi 400 ak bodova na nis a vi zato uzmite sto vise ljuctva i teknike a za komandanta najjeptiniju opciju
recimo 60 skauta i 30 marinjerosa podboltano sa nes teknike + neki smrdo od 60 bodova pobjeda je zagarantirana _________________ Total Army Cost: 21071 Pts.
Models in Army: 509
WYSWG
pushite svi psu |
|
| [Vrh] » |
|
 |
TIFUSAR

|
Postano: uto lip 06, 2006 4:23 pm Naslov: Re: k |
|
|
| Djuro je napisao/la: |
nema nis bolje od skautinjosa za cc
to su prave elitne jedinice
kosta nis a sa nekim power weponom moze biti jebitacan
uzmimo za primjer mile dedakovica jastreba i ljubu cesica rojsa
njih dva su na zadnjem turniru napravili dar mar
pocevsi od long fengsa preko demonskih prinzeca do stvarno opakih demon princeva momci su se iskazali i za svojih 70 ak bodova su se jebeno isplatili naravno poslije je pala janjetina a bome i pokoja kurva
ali ono sto je neprocjenjivo (mladji igraci to nece cjeniti ali oni koji polako izlaze iz puberteta ce shvacat o cemu pricam) je kad dodje slinjo, strebo, snoto ili disko king i ini sa svojim uber nabrikanim shupak mega chis puf kretenima od 200 i kusur bodova i krenu uargh i ja sam uargh i ovo je moj mega uber uargh a ti mu stisnes dva samara sa papkom koji nije bitan i kosta nis pa onda onaj pogledic u stilu malog cuke i srusis djetetu svijet i samo ga drustvena stega sprijecava da se rasplace na mjestu i porzbija pol vojske i otrci doma jerbo ga veliki decki tuku e to gospodo moja je smisao ove igre
KINJITI MLADJE OD SEBE
(i slati ih po pivu ) a za aded value tu je naravno i tifijevo kmecanje kad mu naguzis uber lorda sa necim takvim (pogodi ko ce prvi odgovoriti na ovaj post)
zato svi lijepo razmislite o ovome sto sam rekao i probajte razmislit zakaj sam vam svima razbio picic prosli put jer sam izasao iz 1918 i frontovskog ratovanja u moderno ratovanje tj gerilu
nema nis bolje od vojske koje nema i prednosti da se postavljas di oces na kraju svi kostju nis a efikasnost je narazini
i budite realni kak se moze desiti da se vojska sastoji od 3 nabrijana debila i 20 supaka koji su tu zato kaj moraju biti
pa nije to druzina prstenova
iskoristie tu prednost da znate da ce svi djecaci doci sa svojim alter egom na stol i barem jednom rezervom te da ce na to ispizditi 400 ak bodova na nis a vi zato uzmite sto vise ljuctva i teknike a za komandanta najjeptiniju opciju
recimo 60 skauta i 30 marinjerosa podboltano sa nes teknike + neki smrdo od 60 bodova pobjeda je zagarantirana |
Kruno, jesi to ti? _________________
 |
|
| [Vrh] » |
|
 |
Krunkova
|
Postano: uto lip 06, 2006 8:01 pm Naslov: |
|
|
Nisam ,fakat nisam.
Ali,bez daljnjeg,zna se tko je Djuri davao najbolje ideje.
Sve ideje krecu od Bere,a dolaze na provjeru kod Jode(aka mene).
Osim ove zadnje-s njom ja nikakve veze nisam imo i necu se hvalisat necim sto nije moje.
Al cinjenica je da sam ja farbo scoute i da su odradili jeben posao.
Cinjenica je da ce bit (kao i uvijek) hrpa idiota sa HQovima od 180+ bodova.
Cinjenica je da nema veceg gushta im zabit taj kurac...
Sad sam shvatio....
Zelja da imaju velik kurac(sto ocito nemaju,jer da imaju nebi imali potrebu neshto dokazivat) se prikazuje u sljedecoj jednadjbi:
Portoshen broj bodova
------------------------- = zeljenoj duljini kurca kojeg namaju
10
S time da se dodaje dodatnih 10% na bodove ako se radi o posebno (vizualno) velikom modelu.
I mora imat veliki mac .... _________________
We must kill them. We must incinerate them. Pig after pig. Cow after cow. Village after village. Army after army....
(Colonel Walter E. Kurtz, Apocalypse Now) |
|
| [Vrh] » |
|
 |
Bojo

|
Postano: uto lip 06, 2006 8:20 pm Naslov: |
|
|
e svaka vam cast!  |
|
| [Vrh] » |
|
 |
Che
|
Postano: uto lip 06, 2006 9:18 pm Naslov: |
|
|
| Krunkova je napisao/la: |
| a dolaze na provjeru kod Jode(aka mene). |
Isuse,kakav ego trip...  _________________ Cortez: "I haven't lost an arm, brother. It's right over there." |
|
| [Vrh] » |
|
 |
Corin

|
Postano: uto lip 06, 2006 10:52 pm Naslov: |
|
|
| Krunkova je napisao/la: |
Cinjenica je da ce bit (kao i uvijek) hrpa idiota sa HQovima od 180+ bodova. |
Taj sam! Na zadnjem turniru sam imao HQ od 210 i od 180 bodova, a sad igram sa HQom od 300 i drugi od minimalno 140 bodova... i svi ti scoutovi su dobrodosli da me nauce pameti... samo dajte...
_C |
|
| [Vrh] » |
|
 |
|