| Prethodna tema :: Sljedeća tema |
| Autor/ica |
Poruka |
st1v xtr1m
|
Postano: pet sij 18, 2013 7:10 pm Naslov: Mein Kampf (gruppe) |
|
|
Kako to obično biva, kad si zadovoljan s rezultatima, želiš to podijeliti s drugima
Pa da se pohvalim sa svojim ubrzano rastućim FoW asortimanom
Završeni Panzeri četvorke:
Jako sam zadovoljan istima.
Decali su mi ispali SAVRŠENO, bez presijavanja, bez ičega - ne kuže se uopće!
Na par mjesta sam nedovoljno pazio na wash pa mi je pobjeglo, a buduci da je sve airbrushano, nisam mogao popraviti bez masovnog reworka. Tako da ce tih par sitnica biti poticaj da ubuduce pazim malo vise
Namjerno sam išao na clean look, bez battle damagea. Ovi su direktno iz tvornica na bojište došli
Još samo moram staviti na njih pigmente za prašnjavi drivetrain.
Also, ofarbao sam i bazirao prve infantrye. Isto sam zadovoljan
Osim u closeupu, odlično mi izgledaju, i bazama sam isto jako zadovoljan. Još njima fali mat lak i onda obilježavanje baza i onda njihovo glossy lakiranje (to mi je odlično)
Na closeup fotke ne valjaju (ocekivano za mjerilo) pa evo samo ove izdaleka gdje izgledaju dobro
 |
|
| [Vrh] » |
|
 |
st1v xtr1m
|
Postano: pet sij 18, 2013 7:11 pm Naslov: |
|
|
Sva trenutno ofarbana pješadija. Nakon sto sam skuzio grešku u prošlom paintjobu (njemacke uniforme su bile zeleno-sive, a ne sive kao u hollywoodskim filmovima!!), vec ofarbani su dobili touch up boje, a novi su farbani kako spada.
Obojani su zelenom, a highlighti su izvuceni sivom tako da se naglasi taj zeleno-sivi štih.
Evo i fotki svega što mi je ofarbano trenutno od infantrya:
Group foto:
Heer Heavy Machine gun platoon:
Erste Heer infantry platoon:
Panzergrenadierkompanie HQ:
Još ih samo treba prelakirati, te na baze označiti oznaku platoona. i onda rub baze prelakirati glossom (to mi super izgleda).
Ofarbane su još i pantere, ali će one pričekati fotosession kad ih prelakiram... |
|
| [Vrh] » |
|
 |
st1v xtr1m
|
Postano: pet sij 18, 2013 7:13 pm Naslov: |
|
|
Moram priznati da se stvarno vidi i na mom elanu i na krajnjem rezultatu da je ovo prva vojska koju u potpunosti uživam u izradi u svakom pogledu.
Kad završim ovo bacam se na backlog 1:35 maketa iz drugog svjetskog rata
Još toga finiširanog:
Prelakiran infantry u mat - dakle što je rađeno je rađeno.
Napisane oznake platoona na baze, rubovi baza lakirani u gloss.
HQ: First in Command (1inC) i Second in Command (2inC)
Prvi Platoon
HMG Platoon
Updateani Panzeri IV:
Blato na gusjenicama, kotačima i rubu shurtzena (uzivo je dosta manje crvena ta smedja, ovo dosta vuce na hrdju)
Isto tako dodana hrđa na auspuhe:
Ovaj bijeli prijelaz je bio neželjena posljedica mat laka (valjda mi se nije u potpunosti osušio pigment dok sam sprejo), ali mi se zapravo svidja kako izgleda... Nekako je full realno, iako ne i baš realistično (auspuh nije bio turbo hladan da bi se kondenzat stvarao na njemu).
I za kraj, finiširan platoon Panthera.
| Citat: |
| The Panther's excellent combination of firepower, mobility, and protection served as a benchmark for other nations' late war and immediate post-war tank designs, and it is frequently regarded as one of the best tank designs of World War II |
Što više reći
Isti neželjeni efekt na hrđavom auspuhu, i isto tako mi je nekako simpatičan
Next up: 251/1 i 251/10 za onaj ofarbani infantry  |
|
| [Vrh] » |
|
 |
st1v xtr1m
|
Postano: pet sij 18, 2013 7:14 pm Naslov: |
|
|
Zaboravio sam ove stavit:
Objective markeri. Uništeni Stug-ovi koji sadrže vitalne informacije krucijalne za daljnji ratni (ne)uspijeh.
Bijelo je zastava od plasticarda, da se ističe na bojnom polju od ostatka istog.
Ovo sam napravio od viska djelova iz Stug boxa od Plastic soldiera. Ako je netko primjetio da su gusjenice saveznicke, dobije keks  |
|
| [Vrh] » |
|
 |
Krunkova
|
Postano: pet sij 18, 2013 7:45 pm Naslov: |
|
|
Odlično
Bravo!!!  _________________
We must kill them. We must incinerate them. Pig after pig. Cow after cow. Village after village. Army after army....
(Colonel Walter E. Kurtz, Apocalypse Now) |
|
| [Vrh] » |
|
 |
Likvor

Pridružen/a: 12. 10. 2005. Postovi: 3225 Lokacija: Dark side of zagreb
|
Postano: pet sij 18, 2013 7:53 pm Naslov: |
|
|
Stvarno vrlo dobro. pogotovo panzeri i pantheri. _________________ /Water = bacteria/
In all the world, there's only one technology,
a rusty sword for practicing proctology!
34L : 21V : 6d |
|
| [Vrh] » |
|
 |
TIFUSAR

|
Postano: pet sij 18, 2013 8:36 pm Naslov: |
|
|
Ja bi stavio Stormboltere na Panthere, to bi bilo mega-kewl! _________________
 |
|
| [Vrh] » |
|
 |
Krunkova
|
Postano: sub sij 19, 2013 9:45 am Naslov: |
|
|
To je ok, Stormbloter se izplati za 5 bodova. Jedino kaj je bed kaj ne pucaju ovewatch  _________________
We must kill them. We must incinerate them. Pig after pig. Cow after cow. Village after village. Army after army....
|
| [Vrh] » |
|
 |
Brother Perun

|
|
| [Vrh] » |
|
 |
Krunkova
|
Postano: sub sij 19, 2013 9:12 pm Naslov: |
|
|
Tako je!
Gott Mit Uns i to sve _________________
|
| [Vrh] » |
|
 |
|