fps+rpg+strategija. tenkovi iz WW2 i ima skoro pa svega. igrica je još u beta fazi pa su zasada samo ruski, njemački i američki tenkovi s nekaj malo engleskih. key možete dobiti ovdje http://www.shatteredcrystal.com/index.php/world_of_tanks s kojim dobijete Valentine tenka koji vrijedi 200000 kredita. dobar boost za početak. obavezno škicnite i forum da vidite kaj koji tenkić radi. uglavnom dosta realistično uzevši u obzir da je igrica, od brzine tenkova, do oružja, ma uglavnom ima skoro svega.
edit: igranjem skupljate exp i kredite a svaki dan dobivate i zlatko za koji možete upgradeati tenkove, istraživati nove, bolje topove itd. ja na pIV, MarderII i hetzeru. na youtubu možete vidjeti primjere gameplaya. _________________ /Water = bacteria/
In all the world, there's only one technology,
a rusty sword for practicing proctology!
34L : 21V : 6d
Pridružen/a: 12. 10. 2005. Postovi: 3225 Lokacija: Dark side of zagreb
Postano: uto sij 04, 2011 3:43 pm Naslov:
koji je tvoj major malfuncion s ovom igricom
inače da, zarazna mi je jer mi je gro puta bolja od WoW i raznih drugih wow lukalajka. _________________ /Water = bacteria/
Nije do igre nek do ljudi .. jebate ko stara WoW manija .. svi ju nesto spominju i reklamisu i to je igra koja je najcesce na ustima ljudi koje znam ...
Zato je to bilo .. inace igra ko igra je simpa .. _________________ Gljiva
Postano: uto sij 04, 2011 7:55 pm Naslov:
a to.
pa jesi je probao?
recimo ja sam ovo stavio ovdje jer mi je igra jednostavno predobra, a inače nisam za igre i ne volim mmorpg ali ovo mi je uber alles. _________________ /Water = bacteria/
Jedini tenk drugog rata koji ima stabilizatore cijevi ( điroskop i to ) je sherman ...a ovdje svi pucaju dok se kreću.
Ti tenkovi su i te kako morali stat da bi pucali main weapon _________________
We must kill them. We must incinerate them. Pig after pig. Cow after cow. Village after village. Army after army....
(Colonel Walter E. Kurtz, Apocalypse Now)
Postano: sri sij 05, 2011 12:20 pm Naslov:
Krunkova je napisao/la:
Hm.... Izgleda dobro....
Jedini tenk drugog rata koji ima stabilizatore cijevi ( điroskop i to ) je sherman ...a ovdje svi pucaju dok se kreću.
Ti tenkovi su i te kako morali stat da bi pucali main weapon
Kruno ne njajke. da bi mogao nekaj pogoditi u pokretu moraš imati jebene sreće, čak i iz blizine možeš fulati tenk dok se imalo krećeš. _________________ /Water = bacteria/
Ti tenkovi nisu pucali iz pokreta jer je bilo nemoguće umirit cijev dok se tenk kreće _________________
We must kill them. We must incinerate them. Pig after pig. Cow after cow. Village after village. Army after army....
(Colonel Walter E. Kurtz, Apocalypse Now)
Postano: ned sij 01, 2012 12:34 pm Naslov:
kv2 najbolji! /:= _________________ /Water = bacteria/
This is an audio mod to change in-game crew voices to clips and quotes from the king himself - Duke Nukem. Some of the clips fit well, while others - such as crew deaths are just generic audio sounds from Duke. I forgot all 3 servers have their own forums/website attached to them, so re-posting my mod here as well. Enjoy.
Installation:
Back up the original files "ingame_voice.fsb" and "ingame_voice.fev" from world_of_tanks/res/audio folder
Put both "ingame_voice.fev" and "ingame_voice.fsb" from download into your world_of_tanks/res/audio folder
WARNING: This mod is definitely NSFW or for kids - lots of profanity!
MODIFICATION NOTICE: This mod contains data that is copyright protected. The holder of that copyright is Gearbox/2k Games. By downloading and using this mod you take FULL responsibility and hereby acquit Wargaming.Net of any responsibility. You also declare that you use this mod solely for a fair use non-profit purpose.
Postano: pon ožu 26, 2012 9:34 am Naslov:
i cvrči cvrči cvrčak.....
pola igre kao arty zadnjih pola kao TD, ostao sam sam pri 14:10, pobio ih sveeeeee, ostao bez premiuma
_________________ /Water = bacteria/
Ne možeš otvarati nove teme. Ne možeš odgovarati na postove. Ne možeš uređivati svoje postove. Ne možeš izbrisati svoje postove. Ne možeš glasovati u anketama. You cannot attach files in this forum You cannot download files in this forum