| Prethodna tema :: Sljedeća tema |
| Autor/ica |
Poruka |
Brother Perun

|
Postano: sri tra 23, 2008 9:21 am Naslov: Assault marinci i pitanja vezana uz vozila |
|
|
prvo pozdrav svima, nov sam na forumu.
ok,sad pitanja ...zanima me općenito za assault marince ali specifično i za BA...koje oružje stavljate? na raspolaganju su mi oružja koja dolaze u kutiji pa sam mislio sastaviti squadove od 8 marinaca i to power fist, power axe, melta gun i flamer...ili 2 flamera i 2 power fista (ili 1 poer fist i 1 power weapon)...jedan bi mi imao storm shield (čiča sa PW-om)....a kaj se tiče direktno VAS-a od BA zanima me koliko da ih stavim u squad...isto 8? i koje bi vi oružje stavili? da koristim isti pattern ko za obične?
a kaj se tiče vozila me zanima dali se isplati kupovati vindicator ili whirlwind? ili oboje? hvala! _________________ bolje umrijeti od litre nego od kapi
http://manufactorumworkshop.blogspot.com/
 |
|
| [Vrh] » |
|
 |
Dark Cross

|
Postano: sri tra 23, 2008 12:23 pm Naslov: Re: Assault marinci i pitanja vezana uz vozila |
|
|
5x Marinaca sa CCW-ima + Sardj sa PF
to ti je to.......najisplativije se pokazalo....... _________________ Repent yourselves!
The Cross is your only salvation! |
|
| [Vrh] » |
|
 |
Rasho

|
Postano: sri tra 23, 2008 12:28 pm Naslov: |
|
|
Od vozila ti se isplati predator, vise manje uvijek.
Vindicator i vhirlwind, upitno. _________________ Bio mi je potpis predugačak...
Have no fear, i'm outta here!!!!!! |
|
| [Vrh] » |
|
 |
Štrebo

|
Postano: sri tra 23, 2008 3:08 pm Naslov: |
|
|
Ovak, prvo assault marinci su već sami po sebi dosta skupi, tak da je njih 10 preskupo
Ja ih igram 5 s power fistom i u rhinou (naravno bez jump packova)
Inače su BA squadovi 5 ili 10, nema između, osim za veterane, al su oni druga priča...
U običan squad assault marinaca nemogu ići 2 power fista, sam ga sergeant može imat.
Najisplativije vozilo u BA je definitivno Ball predator samo zato jer se može pomaknut 12" i sve ispucat. Vindikator i whirlwind s relativno beskorisni u nekoj assault vojsci jer treba pokretna podrška koja neće ubijat svoje trupe, ali sve ovisi o tebi. Vindikatori su zakon ak ih igraš 2 il više, čist radi terror efekta.
Sve u svemu izbor je na tebi i kak tebi izgleda dobro... _________________ 'Of all the Primarchs of the Space Marines it is Sanguinuis whose temples rise aside those of the Emperor, and whose name is cherished by orindary folk in gratitude for the life that was taken and the life that was spared. Alone of all the Primarchs his memory is honoured by a sanctified day of celebration, the Sanguinala, when Adepts across the galaxy wear upon their breast the red badge of the Lord Angel.' |
|
| [Vrh] » |
|
 |
Brother Perun

|
|
| [Vrh] » |
|
 |
Degman

|
Postano: čet tra 24, 2008 11:23 am Naslov: |
|
|
Pa za NAS paše sve kaj se i tebi sviđa  |
|
| [Vrh] » |
|
 |
TIFUSAR

|
Postano: čet tra 24, 2008 5:56 pm Naslov: |
|
|
VAS ima žute kacige, ostalo isto, možeš im koji ukras viška stavit.
Domagoj ih igra 6 sa Jumppackovima i dva Thunder Hammera.
pozz _________________
 |
|
| [Vrh] » |
|
 |
Brother Perun

|
Postano: pet tra 25, 2008 7:28 am Naslov: |
|
|
hvala narode....jel ima tko thunder hammere za prodati kojim slučajem?
i.....ahm....što su combi-weapons,kaj tu spada? pogledao sam lexicanumu ali nije mi jasan princip kak ga se dobije/napravi...ili dolazi već tak u paketu (a znam...newb!!)  _________________ bolje umrijeti od litre nego od kapi
http://manufactorumworkshop.blogspot.com/
 |
|
| [Vrh] » |
|
 |
Dark Cross

|
Postano: pet tra 25, 2008 9:26 am Naslov: |
|
|
uglavnom nemas takvih oruzja za kupiti kod marinaca nego sam konvertiras
ali to ti uglavnom ne prakticiraju ljudi puno kod SM....... _________________ Repent yourselves!
The Cross is your only salvation! |
|
| [Vrh] » |
|
 |
Degman

|
Postano: pet tra 25, 2008 10:13 am Naslov: |
|
|
Dobiš jednu kombi-plazmu na SM commander sprue-u.
Al takva oružja se i ne prekticiraju često jer su preskupa za ono kaj nude - em samo jedan pucanj tim posebnim izabranim oružjem tijekom cijele igre (ostatak možeš pucat kao s običnim bolterom), em je two-handed pa ne možeš imat +1A. |
|
| [Vrh] » |
|
 |
|