| Prethodna tema :: Sljedeća tema |
| Bio-rending? |
| Da |
|
27% |
[ 5 ] |
| Ne |
|
72% |
[ 13 ] |
|
| Ukupno glasova : 18 |
|
| Autor/ica |
Poruka |
mkrulik@inet.hr

|
Postano: čet vel 14, 2008 4:06 pm Naslov: Bio-rending-anketa za turnir!Molim članove da glasuju! |
|
|
Bez ikakvih replajeva samo glasujte.
Točni vrding!
Close combat biomorph-weapon symbiotes.
RENIDNG CLAWS:Rending claws are usually short and pwerful, tipped with diamond-hard spikes or talons.They are quite capable of crushin plasteel and ripping through the thickes armour with their vice-like grip.
Tyranids with rending claws gain the Rending ability for all of their close combat attacks.See page 46 of the Warhammer 40 000 rulebook.
Biomorph enhancement.NE WEAPON symbiote.
BIO-PLASMA:Some Tyranid creatures have the capacity to internally enegise a form of bio-plasma that they vomit forth as ball or bolt of blinding green fire.This process makes a high-pitched screaming which precedes a bio-plasma attack.
Creatures with bio-plasma may make a single extra close combat attack,worked out at double the models Initative(ie,Initiative 8 for a gargoyle etc.).The bio plasma hits on a roll of 4+ on a D6 regardless of the target type or WS.It inflicts a single hit with a Strength equal to the creatur +1(to amaximum of S10) - this hit is unafffected by th benefits of the Monstrous Creature special rule.Any casualties caused by bio-plasma count for combat resolution. |
|
| [Vrh] » |
|
 |
wanna be digic

|
Postano: čet vel 14, 2008 4:17 pm Naslov: |
|
|
ja pratim fluff, tako da ne _________________
 |
|
| [Vrh] » |
|
 |
Djuro

|
Postano: čet vel 14, 2008 5:08 pm Naslov: e |
|
|
gle seljacino sad se i ja moram javljati
mislim da je uopce neposteno da to trazis jer pod
a) su ti napisali opise toga i kaze da je rending pojacanje njegovic ticala sa boljim siljcima a ova plasma je ngo izrigivanje kiseline
ne seri
b) kaj nije malo too good to be true da to dobis za 3 boda
ne seri
c) ne seri ko da nemas najjacu vojsku uopce pa ti je ovo jako bitno _________________ Total Army Cost: 21071 Pts.
Models in Army: 509
WYSWG
pushite svi psu |
|
| [Vrh] » |
|
 |
Krunkova
|
Postano: čet vel 14, 2008 7:05 pm Naslov: |
|
|
Fakat.Djuro ima pravo.
Cak ni meni to nije palo na pamet da to abjuzam- .....meni
Halo????
Plus nije kul da stavljaš to kao anketu jer ekipa i tak nema pojma o cemu pricas.Mos pisat kaj hoces nitko opce ne cita tvoj kodeks(osim par ljudi ajde) i nitko ga ne zna. Sto god napišeš kao citat je izvučeno iz konteksta-pa nema smisla-.
Isto tako,ovo bi bio svjatski presedan....kad smo kod toga onda koje god pravilo nije svima poznato bi moglo postat anketa.
Ajmo puknut anketu da svi mogu imat obliteratore kao saveznike-i tak ih svi imate doma- i znate njihova pravila.
Cekam Chaos armiju koja ih nece imat-tom covjeku kupujem pivu. _________________
We must kill them. We must incinerate them. Pig after pig. Cow after cow. Village after village. Army after army....
(Colonel Walter E. Kurtz, Apocalypse Now) |
|
| [Vrh] » |
|
 |
Chavez Gost
|
Postano: čet vel 14, 2008 8:02 pm Naslov: |
|
|
| ne znam koji dio bez ikakvih replajeva niste skuzili......... |
|
| [Vrh] » |
|
 |
mkrulik@inet.hr

|
Postano: čet vel 14, 2008 8:02 pm Naslov: |
|
|
Krunoslave dragi a šta sam ja to uzeo iz konteksta frajeru.Ako zbilja misliš tako prepiši cijele 3 stranice sa biomorphovima pa ćemo vidjeti što sam ja to točni iz konteksta uzeo.
Ja sam se stvarno trudio s tobom Kruno ali mi fakat nije jasno kaj ti sad vrjeđanjem oćeš postići.Nije jebote ni čudo kaj te svaki drugi čovjek udruge izbjegava.
Đuro to što sam te prebio onak brutalno to nije bilo do mene to je bilo do apokalipse i malog stola.Rispekt.Ja ovo pravilo nisam koristio ni protiv tebe ni u zadnjih 180000 partija koje sam igrao sa tiraniđanima tak da o abjuzanju tog pravila od moje strane nema ni govora.
Prvi ću biti za to da se to pravilo ispravi,a to što ljudi iz geveja pišu po kodeksima i onda ne poprave u faqovima tu ja stvarno ne mogu pomoći.
Živjeli ljudi ak ste za recite da ak ne ne.Ja osobno se ne ljutim na nikoga niti nemam nikakve koristi od toga.Želim samo riješiti neugodne situacije na turniru da nam ne bi došao neki kruno i onda počeo ali moje bla bla i onda kada bi sudac rekao da nije to tak predao partiju.
Sorry Kruno ja te inaće volim ali da ga jebeš kaj je previše je previše. |
|
| [Vrh] » |
|
 |
Astarte

|
Postano: čet vel 14, 2008 9:22 pm Naslov: |
|
|
ne, jer po meni ne piše tako. sry
likvor _________________ DA Mental Memo: "Occasionally joining up with Word Bearers is a NO-NO" |
|
| [Vrh] » |
|
 |
Djuro

|
Postano: čet vel 14, 2008 10:33 pm Naslov: Ff |
|
|
Kaj je sad ovo zakaj likvor ima mastera raw i da u potpisu
ja sam mislio da je da tak los da ga vise niko nece igrat osim mene i sabidabija koj k? _________________ Total Army Cost: 21071 Pts.
WYSWG
pushite svi psu |
|
| [Vrh] » |
|
 |
Likvor

Pridružen/a: 12. 10. 2005. Postovi: 3225 Lokacija: Dark side of zagreb
|
Postano: čet vel 14, 2008 10:54 pm Naslov: |
|
|
ne zabrinjavaj se. s druge mashine sam se javljao pa se zaboravio logirati kao ja. jebga zaboravio selen 500 popiti. _________________ /Water = bacteria/
In all the world, there's only one technology,
a rusty sword for practicing proctology!
34L : 21V : 6d |
|
| [Vrh] » |
|
 |
Djuro

|
Postano: čet vel 14, 2008 11:22 pm Naslov: g |
|
|
pa ko je onda taj na drugoj masini ? Kaj ima neki da wanabe?
imam ja jedno pitanje za turnir koje je manji abuse od ovog
pise dw moj lion helm daje +4 invurn ali da se nesmije to kombinirati sa rozariusom i iron halom (za svaki od tihsranja pise sa cim se moze kombinirati) ali nigdje ne pise da se nemre kombinirati sa storm sildom ili cruxom (sto je bila velika prednost sildova u 2edu btw)
da li to znaci da ja imam dva unmodif savea jerbo jedan od storma i jedan od helma? A?
kqj sad da i ja napravim referendum? _________________ Total Army Cost: 21071 Pts.
WYSWG
pushite svi psu |
|
| [Vrh] » |
|
 |
Wrks

|
Postano: čet vel 14, 2008 11:42 pm Naslov: |
|
|
Mislim da je rending neupitan kod bio plasme ako tiranidski igrač kupi rending talons. Barem bi trebao biti ako se turnir radi potpuno po pravilima.
Sad, ak očete delat turnir koji ne uvažava pojedina specifična pravila zbog nekakvog zdravog razuma, to treba naglasit...
Glasao 'da', kolko god da to nelogično bilo. Po pravilima je. |
|
| [Vrh] » |
|
 |
DIsco King

|
Postano: čet vel 14, 2008 11:52 pm Naslov: |
|
|
a jel ga sereš djuro,još se ja sječam da lion helm ne radi u cc,a storm shield radi samo u cc-u,tako da,to nemre proć ni pod nategnuto...
a dal bi termiji mogli bacit tunder hammer,pa da u shootingu rade str 8 no armo save shooting attack,a? pa jaki su to momci,mogli bi bez pol beda zafitiljit taj čekić nekome,a?  _________________ i will burn you all heretic"s |
|
| [Vrh] » |
|
 |
Djuro

|
Postano: pet vel 15, 2008 12:05 am Naslov: d |
|
|
Da dragi rusele alibu mom najnovijem kodeksu su malo promjenili pravila za lion helm nema vise samo shoting ogranicenje
znaci moje potanje stoji i daljet _________________ Total Army Cost: 21071 Pts.
WYSWG
pushite svi psu |
|
| [Vrh] » |
|
 |
Krunkova
|
Postano: pet vel 15, 2008 4:55 am Naslov: |
|
|
| mkrulik@inet.hr je napisao/la: |
Krunoslave dragi a šta sam ja to uzeo iz konteksta frajeru.Ako zbilja misliš tako prepiši cijele 3 stranice sa biomorphovima pa ćemo vidjeti što sam ja to točni iz konteksta uzeo.
Ja sam se stvarno trudio s tobom Kruno ali mi fakat nije jasno kaj ti sad vrjeđanjem oćeš postići.Nije jebote ni čudo kaj te svaki drugi čovjek udruge izbjegava.
Đuro to što sam te prebio onak brutalno to nije bilo do mene to je bilo do apokalipse i malog stola.Rispekt.Ja ovo pravilo nisam koristio ni protiv tebe ni u zadnjih 180000 partija koje sam igrao sa tiraniđanima tak da o abjuzanju tog pravila od moje strane nema ni govora.
Prvi ću biti za to da se to pravilo ispravi,a to što ljudi iz geveja pišu po kodeksima i onda ne poprave u faqovima tu ja stvarno ne mogu pomoći.
Živjeli ljudi ak ste za recite da ak ne ne.Ja osobno se ne ljutim na nikoga niti nemam nikakve koristi od toga.Želim samo riješiti neugodne situacije na turniru da nam ne bi došao neki kruno i onda počeo ali moje bla bla i onda kada bi sudac rekao da nije to tak predao partiju.
Sorry Kruno ja te inaće volim ali da ga jebeš kaj je previše je previše. |
Sori za taj komentar.
Nije mi puno ime Krunoslav
Dva covjek u Arkadiji me izbjegavaju-nek to i dalje cine.
Bio plasma je jebiga ipak na kraju krajeva nekaj kaj kukac hracne.
Rending Clawsi su mi (recimo) ruke....ili noge
Rekoh nema smisla uopce ova anketa.Pol ljudi kaj igraju nisu pogledali rulebook-nego su pročitali pravila ona koja im pašu(sad ni ne pričam o tebi Krulik) i igraju se onak kak to nije zamišljeno.
U 40k ak ti piše da neš možes,onda možeš,ak ne piše onda ne možeš.
Ponavljam da je ova anketa bez smisla-npr Djuro se javio sa postom koji kao postavlja pitanje a usmjereno je da ti digne tlak...
No,ima i pravo-jer ti daje do znanja kolko je ovaj topik loš.
Kazem loš da ti opet u trenutku popizda neš ne opsujem.Sori za ono ponovo.
Ovaj topik je loš jer naime on je postavio pitanje koje ima potpuno smisla...1998 godine kad je izasla 3 edicija...problem je sto vecina ekipe nije ni to pročitala,a kamoli drugu u kojoj bi ova rasprava bila potpuno bezkompromisna.
Ja se zato isključujem iz iste.
P.S
Bio plasma i Rending nisu navedeni da rade zajedno pa ne rade.To je namjerno učinjeno da bi potaklo raspravu i držalo ljude interesiranima za igru a i modele(netko nađe rupu u pravilu i počne to iskorištavat-ne velim Krulik- i nakon kratke rasprave na pas mater svi odu doma sjete se da bi bas taj itaj squad mogo radit bas kontra toga i gle čuda...svađaju se i kupuju)
Pogle si hrpetine stranih foruma- Gomila ljudi prigovara ,zali se,negoduje i osjeca se u banani.Uskoro igraju novu armiju,imaju nova pravila i tako svakih 3 godine.
Ko nije našo rupu u pravilima za svoju vojsku? _________________
We must kill them. We must incinerate them. Pig after pig. Cow after cow. Village after village. Army after army....
(Colonel Walter E. Kurtz, Apocalypse Now) |
|
| [Vrh] » |
|
 |
TIFUSAR

|
Postano: pet vel 15, 2008 9:56 am Naslov: |
|
|
BEZ IKAKVIH RIPLEJEVA SAMO GLASAJTE!
...reče Krulik a vi ga perete i dalje _________________