Djuro

|
Postano: uto kol 06, 2013 1:15 pm Naslov: batrep kaos gard vs dark angels |
|
|
I tako nakon rostilja smo strebo i ja otisli malo u podrum igrati se sa figuricama.
igrali smo 2000 bodova (super, super ja bi da turnir bude na tolko, bas je dobro, osjeti se fino 2 soma bodova i fino zaokruzi vojsku kako spada, nama je trebalo 4 sata jer smo igrali opusteno, bez problema bi se moglo to zgurat u 3 i pol sata)
igrali smo neku vrstu misije navodno sa bolsa (odlicno, glasam za turnir da bude ta misija, prva liga, sva kompleksnost igre dolazi do izrazaja)
i igrali smo na sitifajt terenu da malo igramo nes novo(izvrsno je imati udrugu pa izvoljevati po terenima, hvala vam svima koji radite terene na tom iznimnom daru, kao i na moralnoj podrsci na pocecima partije te sudjelovanju gotovo cijele udruge na autenticnom docaravanju mirisa i bukea pirit plina i ostalih bojnih otrova tokom partije, i sljedeci put ste slobodni doc prditi ko svinje i pijano bauljati dok se igramo, osjecao sam se skoro ko da sam u najmanju ruku na bojistu)
strebo je igro kaos armored kompani a ja tamne kutove i gerijeve viteze.
Bilo je predobro i prefilmski, garda je prekrasna za igrati protiv i wow, jedna od boljih partija u zadnje vrijeme ako ne i najbolja.
imao sam ass marince sa rostiljom i drop podom, 2 skvoda taktikalaca sa bekovima, 2 mortisa sa lasovima, ezekiela, 2 whirlwinda, vindikera, coteza i 9 drolja u rajnotu i tehmarina na bajku te 6 bjelih viteza
on je imo flajera, jedno 8 do 10 tenkova i 100 ak garde koji su svi ld 10 sa rirolom (naravno) i sly marboa
odmah sam formirao armored kolonu oko tehmarina a ostatak ekipe pobacao u 3+ teren zbog tehija, on je u neku ruku napravio jako puno sa tim terenom ali sa druge strane je prvi vmro tak da je pouka da tehmarin ostaje iza i sarafi i zajebi nosenje nocnih posuda po bojistu i ostalim kerefekima.
naravno da mi je strebo prodao najstariju foru sa igraj prvi pa mi sizao inicijativu, mozda zato sto mu se general zvao djuro a svi znamo da je djuro nepobjedivi takticki genije.
i tako mi je rasprdio nakupinu rejzora i imobilizirao ih i sjebo tehija na bajku u prvom krugu ali rhino sa droljama je jurno naprijed.
a taktikalci su krenuli za rajnotom u teren sa ezekielom i najnovijim clanom mojih dark angelsa TIFUSAROM (kojeg je farbao njegov sin, sto je samo po sebi paradoks, da li je tifi napravio strebu ili je strebo napravio tifija, nes slicno kokos ili jaje. Treba pitat pasivno agresivnog kaj misli o tome, vjerojatno se kuzi u tematiku)
E pa tifusar je bio star of the show, nije htio umret do 5 kruga usprkos duznoj paznji skoro cijele garde sto zato sto nemoze otac dic ruku na sina i obratno, sto zbog cinjenice da nosi magicni plast u bojama lowenbraua i uz ovike lowenbrau protekts sejva sve.
Dok je papak od ezekiel pored njega nanio samom sebi 2 wunde sa 66 perilsima i nije napravio nis cijelu partiju.
U prvom krugu sam mu i nezgodno postavio drop pod sa ekipom za rostilj ali nisam nis speciajlno napravio sa njima maklar ih je vodio rambo 2, dok je drop pod i opet pokazao nadmoc i skasio skvod veterana sam,skoro.
Na drop pod su dosli i bjeli vitezi zbog bikona i mogu rec da nisu neka sreca ili sam ja debil sa drop podovima i dip strajkovima ali nakon turna susanja uspio je prezivjeti jedan koji je digo u zrak nego govno od tenka koji je komander pa ajde ali u principu kostali su 300 bodova skoro i nije neki trejd of.
sa druge strane stola su 2 mortisa i 5 marinaca sa vindikerom(snajperist neznam tocno kak se zove ) napravili pomor i prezivjeli 7 krugova (da, da) dok je vindiker ipak pokazao sto je to biti u sektoru asasina i ubio je hend to hendu marboa, veterane, sjebo limuna rasa i bazlici sjebo topic( best baj za 140 bodova i lekcija koju sam naucio sa skautovima, to kaj ima sniper ne znaci da se nezna sorat)
a taktikalci su srusili flajera sa bazukom (odlicna kombinacija, toplo preporucam kombinaciju flejmer bazuka).
mortis fana, meni poklonjen od moje bivse djevojke prije skoro 20 godina je u tih 20 godina poginuo mozda 5 puta, ako, i ovaj put je pokazao da se moze i prezivio stvarno intenzivan tretman od strebe u trajanju od 7 krugova da bi se na kraju popeo na vrh ruine sa jednim laskenonom i dalje maltretirao limun rasove, apsolutni car.
rejzorbek koj nije odmah planuo je prezivio do 7 kruga jer je 2 puta prosao 6 kover od noci, moram ga donjet da mi neko napise ime na njega, recimo the rock.
whirlwindi su pounistavali jedno 60 ak gardista ak ne i vise, za mekane vojske ludilo. i oni bi mogli dobit ime recimo pride of the rock i wrath of lions.
drolje su dosle do gard bloba ali kak su bile u rajnotu morale su cekat na livadi cijeli krug i na kraju je jedna uspjela doc do kombata skup sa kortezom, ukupno je rijesila 10 ak gardista ali jednostavno cura nije mogla zadovoljiti bas toliko frajera i pokleknula je 2 krugu wombata.
Mislim da je razlog njihovog neuspjeha u tome da ih je bilo samo 9 jer je jena presley presla u novotkrivene katolike, sasha grey je postala prava glumica koja vise nemora pusiti na poslu a nikki beluci je djica.
jebiga recesija je i ak nemres dorljama priustiti avion ili bar bang bus odjebu te, nedaju cuce u jugicu, jebiga.
rambo 2 je ostao dosljedan svom imenu i umro je 2 put, ali svaki put glupo i bespotrebno, sljedeci put ce biti bolje.
rezulata je bio 18 10 za strebu aka djuru i mogu reci apsolutno zasluzeno, dugo se nisam borio sa takvim taktickim genijem kao sto je djuro.
ja sam ipak dobio sekundarne i tercijarne misije i jako sam zadovoljan sa rezultatom jer je vojska opet bila slozena po principu ajmo testirati sto jos nismo.
pouka iz ove partije, od sad liste pocinju, vindiker, coteaz, drolje sa bang busom, 2 mortisa, 2 whirlwinda i jos 2 tenka uz ostalo sto se jos moze staviti u listu, sto je tuzno jer su jedino whirlwindi od mracnih kutova ali sta je tu je, lista je fakat zabavna.
tenkovi makar i rajno su super gadni, drop pod se najvise isplati poslat prazan jer se gotovo uvijek isplati, taktikalci su odlicni, ezekiel je best baj za librariana makar nije nis napravio i levenbrau protekts. _________________ Total Army Cost: 21071 Pts.
Models in Army: 509
WYSWG
pushite svi psu |
|