| Prethodna tema :: Sljedeća tema |
| Autor/ica |
Poruka |
Djuro

|
Postano: ned svi 12, 2013 6:06 pm Naslov: Batrep tifi vs djuro |
|
|
Ili zasto je tifi poput djevojke, kad je najljepse on se ustane i ode da piski.
Lista mi se zvala 2ed i sastojala se od karaktera sa nesto malo vojske.
Imao sam azraela, ezekiela, inkvisitora gerija, eversora,sh tehmarina, sh i pfg tehmarina na bajku, komand skvod, gerijeve termije, gerijevog storm rejvena, 5 taktikalaca i 5 skauta i lend rajdera.
Svi koji su je vidli su si mislili koja budala kaj je to doneso, opce nije pavergejmer.
A ja sam htio igrati sa inkvizicijom kao elajima nakon 15 godina opet i napravio sam tako flafi vojsku da svaka bitka sa njima izgleda ko film.
Ova bitka je bila toliko epska da cemo je se i tifi i ja sjecati par godina.
I to je bio smisao 2eda.
Tifi me htio razbiti mislivsi da cu dofurat knjiznicara i vesele renderirse pa je dofurao slanesie sa sajkerom, oko 40 vrtnih kaosa, samo 3 oblica?!?!?, zmaja, nes motora i dredu i predu.
Papak i pavergejmer, tako radit kastom liste.
Igramo relik na kutove.
skautovi idu u zgradu malo snajpat, azrael sa drustvom ide u kutiji pracen sa tehijem na bajku i rajnotom.
A eversor flenka 30 marinaca jer igramo po dijagonali.
Naravno da mi je propuco tehija odmah sa predom i pomrsio mi planove.
U naletu brilijantne strategije dinajanja lajnbrejkera sam se sa azraelom i drustvom skoncentrirao na jedan bok di su bili predo i nest taktikalaca koje sam skrsio u 2 kruga ali sa mu dopustio da ih isprepuca pa su ostali samo azrael i ezekiel i bionik men.
Uto na tulum upada geri u svom jetu i kompicima vidno dobro raspolozen jer ga je posralo za +3snaga i napadi, sto ni najmanje nije impresioniralo debelog prasca koji mi je srusio faking avijon sa faking plazmom !!!!
Kak jebote ja rusim te kurceve avione sa tllc x4xskajfajerxinterseptor po 3 kruga a meni svaki jebeni put sjebu avion prvim susom?
Uglavnom iz kratera izlaze 3 termija i geri i idu u jebanje majke a sa druge strane eversor crni ninja uletava u skvod hb devastatora nakon kaj je prezivio 4 kruga susanja od njih i nes sitno susanja od motora i zmaja.
Da da, 40 ak dodgeva je napravio,
Emperor protects.
Mozete zamisliti taj srdacni susret eversora i kaos devasatora kao i gerija i slaneshi gitarista.
Uzas, zlo i stuff that legends are made of.
Bilo je puno skvicanja i vristanja, uglavnom ganlajn uzasa kako ga tifi voli zvat je nesto u jednom krugu.
Za to vrijeme azrael pokusava dotrcati sa boka u centar i salje kutiju na sredinu kaosovskih snaga.
Kutija tenk shoka i jedan pametnjakovic sa leskenonom je pokusava zaustaviti, aha, mos mislit.
Kutija pici dalje i sjebava usrane motoriste koji su mi sjebali avion tak da su pobjegli sa stola, kaos scum.
Faking dredo sjebava kutiju u kombatu a eversor pogiba od boltera.
Taj crni ninja je cudo, vrijedi svaki bod kolko kosta.
U 5 krugu mu ostaju zmaj, 3 papka i dredo.
Meni 3 skauta (nisu nis napravili osim jednog glensa na zmaju sa 666 rolom naravno) azrael , ezekiel a geri i 2 najta u kombatu sa njegovim dredom.
I naravno uspio se dovuc do relika
6 krug
Dredo dobija 2 glensa i ubija najta, azrael i ezekiel sa po 2 rane trce prema zlikovcima sa relikom koji pokusavaju doci u njihov deplojment.
Uzbudljivo je do kraja, ja bacam 4 a tifi kaze gotovo je i baca tchench spell na mene i ja mislim gotovo je i pobjedio me, idem ipak provjeriti u rulbuk kad kita, idemo dalje.
Naravno da je u 7 krugu inkvizitor nalupao drednauta i da je azrael napravio sator od kaos marinaca sa relikom i da sam defakto stejblao tifija ali bilo je super uzbudljivo do samog kraja, prejebeno.
Tolko o kmecavoj meti koju svi srcete na forumima od klinaca koji ne karaju pa imaju volje racunat budalastine i filozofirat o 40k.
Sad je ganlajn prejeben, kusis ono ja susam 150 puta itd.
Flajeri ono buraz, nemres mu nis.
Tako je.
Dok ti ne dodje crni ninja ili neki buraz, a takvim budalama uvijek emperor pomogne, a onda krece uzas smrti.
I mogu vam rec da je pobjeda izvojevana macom puno sladja od pobjede izvojevane puskom.
Prejebeno _________________ Total Army Cost: 21071 Pts.
Models in Army: 509
WYSWG
pushite svi psu |
|
| [Vrh] » |
|
 |
TIFUSAR

|
Postano: ned svi 12, 2013 8:56 pm Naslov: |
|
|