| Prethodna tema :: Sljedeća tema |
| Autor/ica |
Poruka |
DIsco King

|
Postano: sri sij 02, 2013 12:38 pm Naslov: Jewler saw? |
|
|
ova pila,zna netko di toga ima kod nas za kupit,jeftino po mogucnosti(što bazicnija pila,niš extra kvalitetno)?
Koji je naš naziv za tu pilu? _________________ i will burn you all heretic"s |
|
| [Vrh] » |
|
 |
Krunkova
|
Postano: sri sij 02, 2013 12:47 pm Naslov: |
|
|
Bauhaus, baumax? _________________
We must kill them. We must incinerate them. Pig after pig. Cow after cow. Village after village. Army after army....
(Colonel Walter E. Kurtz, Apocalypse Now) |
|
| [Vrh] » |
|
 |
Likvor

Pridružen/a: 12. 10. 2005. Postovi: 3225 Lokacija: Dark side of zagreb
|
Postano: sri sij 02, 2013 12:52 pm Naslov: |
|
|
kod nas ti je naziv lučna pila i koriste je klinci na tehničkom. Pilice imaš za drvo, metal i višesmjerne. Pilice su omjer cijene i kvalitete najbolje luxove. pilu imaš kupiti u svakoj trgovini kaj prodaje pribor za tehnički, pile odeš u pevec ili neki baukurac. _________________ /Water = bacteria/
In all the world, there's only one technology,
a rusty sword for practicing proctology!
34L : 21V : 6d |
|
| [Vrh] » |
|
 |
DIsco King

|
Postano: sri sij 02, 2013 12:58 pm Naslov: |
|
|
fala!
nisam znao kak se to zove kod nas,a mislim da mi nema pretjeranog smisla narucivat ju izvana... _________________ i will burn you all heretic"s |
|
| [Vrh] » |
|
 |
Krunkova
|
Postano: sri sij 02, 2013 2:15 pm Naslov: |
|
|
U davna vremena se to koristilo na tehničkom. Danas klinci uče o robotici ,al ne znaju zamijenit šteker _________________
We must kill them. We must incinerate them. Pig after pig. Cow after cow. Village after village. Army after army....
|
| [Vrh] » |
|
 |
Likvor

|
Postano: sri sij 02, 2013 2:19 pm Naslov: |
|
|
| Krunkova je napisao/la: |
| U davna vremena se to koristilo na tehničkom. Danas klinci uče o robotici ,al ne znaju zamijenit šteker |
davna vremena ti je 21 stoljeće?!??!?!?!jer klinci i sada koriste pilu(ovisno naravno jel se profesoru iz tehničkog da ili neda učiti o tome) _________________ /Water = bacteria/
|
| [Vrh] » |
|
 |
Krunkova
|
Postano: sri sij 02, 2013 8:19 pm Naslov: |
|
|
To ti nema u školi već jako dugo. bar ne u osnovnoj. Tehnički je potpuno drugačiji sad _________________
|
| [Vrh] » |
|
 |
Likvor

|
Postano: sri sij 02, 2013 8:56 pm Naslov: |
|
|
jel? a prodaje se za osnovnu školu. i sigurno je bilo prije 3-4 godine u osnovnoj školi. _________________ /Water = bacteria/
|
| [Vrh] » |
|
 |
DIsco King

|
Postano: sri sij 02, 2013 10:23 pm Naslov: |
|
|
ja ju nisam koristio u školi,al sad kad sam ju išao kupit u ducanu pitala me prodavacica,jel to ona pilica za školu,tak da po nekoj logici,ekipa to kupuje za školu. Nisam našao baš ono što sma tražio,al za 17kn pilicu što sam našao,služi svrsi,par glava sam odrezao  _________________ i will burn you all heretic"s |
|
| [Vrh] » |
|
 |
DIsco King

|
Postano: čet sij 03, 2013 12:05 am Naslov: |
|
|
btw. dal postoji pin vice kod nas za kupiti a da nije 'oriđiđi' za minijature,jer mi se baš nedaje cca 90-100kn za to a pinat cu sve ukupno svega par modela. _________________ i will burn you all heretic"s |
|
| [Vrh] » |
|
 |
Krunkova
|
Postano: čet sij 03, 2013 12:29 am Naslov: |
|
|
| Likvor je napisao/la: |
| jel? a prodaje se za osnovnu školu. i sigurno je bilo prije 3-4 godine u osnovnoj školi. |
Ja sam počeo radit u školi 2006 . i to već tada više nije bilo . Imaju ziher u srednjoj tehničkoj ili tak neš _________________
|
| [Vrh] » |
|
 |
Likvor

|
Postano: čet sij 03, 2013 8:08 am Naslov: |
|
|
jok sisterica mi je to imala za osnovnu. vjerojatno ovisi koju knjigu imaju za tehnički.
@disko
naruči s ebaya, dvije 20 kuna sam platio, sad je možda nekaj skuplje. _________________ /Water = bacteria/
|
| [Vrh] » |
|
 |
laxx
Pridružen/a: 17. 08. 2006. Postovi: 90 Lokacija: wrong side of Zagreb
|
Postano: sub sij 05, 2013 11:26 pm Naslov: |
|
|
| mislom da ti je jewler saw nešto drukčiji (ipak ga koriste jewleri) ono tipa ima dijamantnu žicu za fino rezanje |
|
| [Vrh] » |
|
 |
|