We must kill them. We must incinerate them. Pig after pig. Cow after cow. Village after village. Army after army....
(Colonel Walter E. Kurtz, Apocalypse Now)
Do ,ima dosta ....no to ne mora značit da igra sama po sebi ide sporije.
Ova 5. ed je bila kao brza za skužit no dok trebaš resolvat pizdarije to hoće potrajat- pogotovo combat -
Ono kaj nije bilo dobro u 5 . je to kaj je hrpa unita imala neko pravilo koje ima kao ide na ruku a u biti je zajeb kojeg još i platiš bodovima- pa se nadam da toga neće bit _________________
We must kill them. We must incinerate them. Pig after pig. Cow after cow. Village after village. Army after army....
Izgleda zanimljivo. Dobar dio toga oko čega su ljudi whajnali je prilagođen (assault je nešt bolji, pa pa wound allocation, coveri su u prosjeku 5+), ali fakat ima puno promjena.
Može biti da se radi o nekoj starijoj, probnoj verziji 6. edicije kad još nisu znali što promijeniti, a što ne pa su mijenjali sve.
Nisam ni mislio da će biti teška za skužit, samo sad ima out of player turn posebnih pravila kužiš koje će stvorit hrpu novi mogućnosti, pa će tu strka nastat + apdejtanje kodeksa.
Naučit ćeš ju ko i svaku drugu ediciju samo kaj će ova imat puno više opcija nego prije(koliko sam ja iz kratkog čitanja primjetio) i to me mnogo veseli. _________________ What was pink now is blue,
Baš sam gledo po stranim forumima i ljudi nisu ni oduševljeni ni razočarani.
Izgleda da tenkovi neće baš radit tak dobro ko što su radili u 5oj ed. Tome doprinosi činjenica da će ih navodno bit mnogo lakše pogodit i da nemaju tak dobar kaver od svega živog.
To bi značilo da se možda neće isplatit imat hrpetine rajnoa, no primjerice templejt oružja se sketeraju samo ako fulaju....vindicator i boomwagon su izgleda opet zaakon.
Isto tako,ide move-assault-shoot - to će fakat promijenit način igre,pa defensive fire će bit isto faktor .
Slažem se krulik ,tu ima dosta opcija za provjerit...hoće li igra zato bit bolja bumo vidli al jedno je sigurno ako rulbook bude blizu ovog kaj je "procurilo" onda će malo kaj bit isto ko prije.
Tipa možeš se ukrcat nazad u transport u consolidate fazi ako ti je seargent u 3" od vrata- znači ide jelte lend rajder sa terminatorima ili sternguardom tranu i lagano iskorače van...dakka dakka i nakon toga se vrate unutra.
Ista stvar je s loota boyzima(transport daje relentless pravilo) ili flash gitzima ( za one koji nisu upućeni to je unit hs orkova sa velikim gunovima koji nije viđen od 3. edicije na stolu) _________________
Iskreno ja bi se prihvatio plejtestanja ovoga jer ako malo razmislimo ovaj leak je stavljen pa naglo povučen sa mnogih blogova, torrenta, i foruma. Da li bi to napravili da je to neki fejk ili prastara verzija i nisam siguran + to što su stavljeni uz njega apdejti za kodekse što mislim da ne bi radili sve dok im se pravila ne bi učinila prihvatljiva. Sad da li su ta pravila finalna mislim da ne ali većina bi mogal ostat takva kava su tu. Sjetimo se leakanog rulbuka od 5 edicije...
Da li će se powershift sa vozila na infatry desit ili će se jednostavno stvari izbalansirat to ćemo vidjet. Ja bi najviše tu bio da dolazi do sinergije koju je kruno dao kao primjer- dakle vozila su moćna ako imaju pravi kargo.
Nadalje kao vajt skar nadam se da će bajkovi počet nešto logično radit a ne umirat od grana koje im se nađu na putu-primjetio sam da imaju multitargeting tak da mogu i tl bolter i plasmu npr pucat. _________________ What was pink now is blue,
Pa bajkeri i sad nekaj rade...zgledaju lepo uz to kaj umiru od grana...
Brijem da će nova edicija isfurat opet squadroni vozila jer su u ovoj bili banana....squadroni lend spidera i to _________________
moram priznat da solidno izgleda, uveli su dosta noviteta. mislim da bu igra bila puno dinamičnija, naravno, ako se ovo održi do izdavanja službenog rulebooka. živi bili pa vidjeli... _________________ bolje umrijeti od litre nego od kapi
WTF?!!! Izvadite svoju hipi obleku zagrlite se i zapjevajte kumbaja. Ako je ovo istina, 6. edicija će biti totalno sranje (poglavito glede flafa). _________________ "To a Space Marine, the boltgun is far more than a weapon; it is an instrument of Mankind's divinity, the bringer of death to his foes. Its howling blast is a prayer to the gods of battle."
NA brzinu (nisam citao sve, samo preletio po vojskama koje skupljam/igram) - Darke Eldar Incubiiji su postali auto-include, pogotovo protiv SM/CSM-ova - Klaives su S+1 Ap2 melee oruzja - w00t _________________
Pridružen/a: 12. 10. 2005. Postovi: 3225 Lokacija: Dark side of zagreb
Postano: pet ruj 07, 2012 7:38 pm Naslov:
Bobo je napisao/la:
I izaslo je 7 stranica errate za rulebook. Awesome GW, awesome.
Citiram:
No, it's because idiots can't read the rules properly, get them wrong and ultimately abuse them.
Neću ovo ni čitati dok ne izađe novi Haos i kada mi dođe mini-mikro rulbuk. _________________ /Water = bacteria/
In all the world, there's only one technology,
a rusty sword for practicing proctology!
34L : 21V : 6d
Paa, inace mozda, ali ne ovaj put. Dio izmjena je za wargear, stvari koje su trebale bit u rulbuku. Ostavlja dojam da su ih se naknadno sjetili.
I ne znam, "Q: Do models that ignore difficult terrain when moving or charging
still fight at Initiative step 1 if they charge through difficult terrain?
(p22)
A: Yes."
Ne možeš otvarati nove teme. Ne možeš odgovarati na postove. Ne možeš uređivati svoje postove. Ne možeš izbrisati svoje postove. Ne možeš glasovati u anketama. You cannot attach files in this forum You cannot download files in this forum