| Prethodna tema :: Sljedeća tema |
| Autor/ica |
Poruka |
Vještac

|
Postano: pet lip 27, 2008 7:05 pm Naslov: Preview 5. edicije u White Dwarfu |
|
|
Novi White Dwarf ima nekolicinu novih pravila i sitnica iz pete edicije:
-nema više consolidiranja u novi napad
-nema više strateškog micanja pojedinih modela kako bi izbjegli ili zaštitili power fistera, čim su ušli u napad svi modeli se bore, neovisno o blizini
-tablice za uništavanje vozila su pojednostavljene i spojene u jednu
univerzalnu
-exipa koja assaulta vozila uvijek napada rear armor value
-rane prvo moraju biti raspodijeljene jedna po vojniku a tek poslije toga dodavati dodatne rane kako hoće, nakon ovog slijede saveovi
-dan i noć su sad veliki faktori u igri
-stari tipovi misija su totalno odbačeni te revampani u zanimljivije modove igre
-nema više kompliciranih pizdarija za moralne faze kad se ekipa pobije i nema modela koji vrijede više od jednog za outnumbering
-specijalne jedinice više ne mogu osvajati kontrolne točke, claimat điđe itd...
-sada možeš pucat samo na ono što tvoj model vidi i za tu svrhu dolazi laserski targeter
-dobili smo velik broj malih templata koji predstavljaju status pojedine jedinice ili kontrolnu točku, npr male zastavice, oznaka za weapon destroyed, crew shaken, target has fired rapid or heavy weapon, running, smoke, wound markers itd...
(odlično protiv muljatora ili za pomoć senilcima)
Sve u svemu ovo što sam vidio mi se zasad jako sviđa. _________________ "And on the 8th day, god created a magic talking leopard, and forgot all about us".
http://www.actiontrip.com/comics/at_comic068.phtml
Zadnja promjena: Vještac; sub lip 28, 2008 1:42 am; ukupno mijenjano 1 put. |
|
| [Vrh] » |
|
 |
mkrulik@inet.hr

|
Postano: pet lip 27, 2008 7:28 pm Naslov: |
|
|
Sve stoji osim možad da svi modeli vrijede kao jedan-mislim da monstrous kreature još uvijek se računaju ko deset(kolko sam čitao ne netu).Međutim dok ne vidim rumlbuk neznam. _________________ What was pink now is blue,
What was one now is two. |
|
| [Vrh] » |
|
 |
Vještac

|
Postano: pet lip 27, 2008 10:37 pm Naslov: |
|
|
"Combat resolution is much simpler and more of a absolute," says Alessio.
"There are no more ratios to deal with, or models that count as multiple models, and so on. If you lose by three casualties you take a Morale check at -3, it's as simple as that." _________________ "And on the 8th day, god created a magic talking leopard, and forgot all about us".
http://www.actiontrip.com/comics/at_comic068.phtml |
|
| [Vrh] » |
|
 |
mkrulik@inet.hr

|
Postano: sub lip 28, 2008 7:30 am Naslov: |
|
|
Aha znači uopće nema outnumberinga više onda.Znači karni ubije trojicu i to je minus tri za protivnika(osima ako ovaj njega ne ubi). _________________ What was pink now is blue,
What was one now is two. |
|
| [Vrh] » |
|
 |
|
|