| Prethodna tema :: Sljedeća tema |
| Autor/ica |
Poruka |
Corin

|
Postano: uto ruj 26, 2006 2:35 pm Naslov: Novi korisnici |
|
|
Poradi cudnih imena koja se pojavljuju kao useri (iliti spameri) aktivirana je aktivacija novih korisnika putem e-maila...
Nista strasno, samo kad netko napravi novi account, treba napisati pravu e-mail adresu na koju ce dobiti mail preko kojeg ce moc aktivirati svoj account....
_C |
|
| [Vrh] » |
|
 |
TIFUSAR

|
Postano: uto ruj 26, 2006 6:24 pm Naslov: |
|
|
To, Corine, majstore!
Bdw, jel tebi nick iz one knjige o Ultramarincima? _________________
 |
|
| [Vrh] » |
|
 |
Malleus Malleficarum

|
Postano: uto ruj 26, 2006 6:35 pm Naslov: |
|
|
Ajd da i ovaj forum ima to kaj drugi imaju već godinama. Da ne bi uskoro bili zatrpani oglasima za Viagru, dionice ko-zna-kakvih kompanija i porukama kakvu je dobio jedan frend od nekakve filipinke:
Are you rich westerner that will marry me, I need to paz for plastic operation.
Ne vjerovah očima i ušima, ali je istinito. Ah tako mu i treba kad visi na manga i anime IRC kanalima. _________________
 |
|
| [Vrh] » |
|
 |
Corin

|
Postano: uto ruj 26, 2006 10:26 pm Naslov: |
|
|
mene zivcira kad moram aktivirati account preko maila, zato je to bilo maknuto s naseg foruma... da bude lakse ljudima se registrirati... ali eto... ocito je s vremenom postalo potrebno da se to vrati...
_C
@Tifi... ovaj nick sam odabrao davne 1995... prije nego sto ja imao pojma tko su ultramarinci :) |
|
| [Vrh] » |
|
 |
Dark Cross

|
Postano: sri ruj 27, 2006 10:40 am Naslov: |
|
|
| Corin je napisao/la: |
mene zivcira kad moram aktivirati account preko maila, zato je to bilo maknuto s naseg foruma... da bude lakse ljudima se registrirati... ali eto... ocito je s vremenom postalo potrebno da se to vrati...
_C
@Tifi... ovaj nick sam odabrao davne 1995... prije nego sto ja imao pojma tko su ultramarinci :) |
iz kojeg razloga bas CORIN nick? _________________ Repent yourselves!
The Cross is your only salvation! |
|
| [Vrh] » |
|
 |
Rasho

|
Postano: sri ruj 27, 2006 11:33 am Naslov: |
|
|
Pa dobro kaj ste sad na covjeka sjeli? _________________ Bio mi je potpis predugačak...
Have no fear, i'm outta here!!!!!! |
|
| [Vrh] » |
|
 |
TIFUSAR

|
Postano: sri ruj 27, 2006 3:03 pm Naslov: |
|
|
Neznam kak ti, Corine, al ja sam se rodio kao Ultramarinac! _________________
 |
|
| [Vrh] » |
|
 |
Degman

|
Postano: sri ruj 27, 2006 9:24 pm Naslov: |
|
|
Jel to iz neke fantasy knjige?
Neloše je, čak i ak i neide baš uz Necrone  |
|
| [Vrh] » |
|
 |
TIFUSAR

|
Postano: čet ruj 28, 2006 7:49 am Naslov: |
|
|
Corine, primjećujem da ti filter kca ne vredi, jerbo su se sad uloginirali neki spameri kaj bacaju linkove na pitajboga kaj... _________________
 |
|
| [Vrh] » |
|
 |
Corin

|
Postano: uto stu 28, 2006 4:23 pm Naslov: |
|
|
Eto, napokon mislim da sam rijesio problem spammera na nasem forumu... (iliti bot skripti)...
sada kada se novi korisnici registriraju na forum, prvo moraju odgovoriti i na jedno random pitanje... pitanja nisu nista komplicirana, ali poanta je da ih se ne moze zaobici sa skriptama....
_C |
|
| [Vrh] » |
|
 |
Degman

|
Postano: uto stu 28, 2006 10:36 pm Naslov: |
|
|
Ja nisam primjetio nikakav spam
Doduše, primjećujem svakog dana neke najnovije članove s, blago rečeno, sumnjivim imenima, ali ne i da su što postali.  |
|
| [Vrh] » |
|
 |
Corin

|
Postano: sri stu 29, 2006 2:34 pm Naslov: |
|
|
nista ne postaju, samo imaju linkove na xxx stranice u svojim profilima... i da, cudna imena... (uglavnom, ja sam ih brisao 2-5 usera dnevno)...
_C |
|
| [Vrh] » |
|
 |
Malleus Malleficarum

|
Postano: sri stu 29, 2006 6:50 pm Naslov: |
|
|
Pa što nisi prije rekao - sada će svi prvo otići vidjeti koji je novi user na forumu.  _________________
 |
|
| [Vrh] » |
|
 |
Che
|
Postano: sri stu 29, 2006 7:23 pm Naslov: |
|
|
LOL
da,a Corinu kao smetalo...  _________________ Cortez: "I haven't lost an arm, brother. It's right over there." |
|
| [Vrh] » |
|
 |
reservoir dog(ZK)
|
Postano: uto vel 10, 2009 11:08 pm Naslov: |
|
|
Pozdrav ljudi, evo nisam našao smisleniji topic gdje bi se mogao predstaviti :)
Dakle ime mi je Luka i član sam uprave mlade fantasy udruge Zaigrana Koza iz Pule.
Da, upravo se tako zovemo i ne namjeravamo mijenjati ime :) Počelo je kao testno ime, da bi ga na kraju zavoljeli jer je totalno trash i jer se ekipa očito zgražava nad njime(čak su u poglavarstvu grada mislili da ih zajebavamo) i valjda misle da se igramo sa kozama.
D&D, Birthright, Warhammer i W40K su naši poroci i vidim da sam pogodio pravi forum po pitanu toga. Poneki članovi znaju zaigrati Magic, ali ne mogu reći da je to dio udruge jer pokušavamo ne privlačiti klince koji igraju ostale kartaške igre(kao poker strip :) ).
Imamo prostor od 60m2 u velikoj bivšoj Austro-Ugarskoj vojarni Karlo Rojc. Zgrada sadrži više od 100 udruga i žao mi je što Zagreb i ostali veći gradovi nemaju nešto slično.
Uglavnom, da ne zabrijavam previše, nadam se budućoj suradnji između ove dvije udruge iako nemojte za sada od nas previše toga očekivati jer se još uvijek snalazimo.
Pozdrav iz Pule, kissy kissy  _________________ "I swear so soon as age will permit...I will use fire and steel to arrest the destiny of Rome."
Hannibal Barca at the age of 9. |
|
| [Vrh] » |
|
 |
|