Pridružen/a: 12. 10. 2005. Postovi: 3225 Lokacija: Dark side of zagreb
Postano: sri srp 04, 2012 10:24 pm Naslov: MechWarrior® Online™
Izgleda ko WoT samo s robotićima i kajjaznam, izgleda dobro, treba malo proigrati pa vidjeti da li čemu sliči.
http://mwomercs.com
open beta izlazi uskoro.
_________________ /Water = bacteria/
In all the world, there's only one technology,
a rusty sword for practicing proctology!
34L : 21V : 6d
Postano: sri ruj 19, 2012 8:13 pm Naslov:
Rašo ajd budi dobar pa napiši kak ti se svidja.... _________________ /Water = bacteria/
meni lagano šteka i na najmanjim detaljima(iako mi wot nikad nije) tako da mi je poprilično neigrivo,jedina opcija koju imam je cubit negdje,upalit termal i gađat pot shotove iz daljine _________________ i will burn you all heretic"s
Postano: sri ruj 26, 2012 7:26 am Naslov:
Corin je napisao/la:
ja sam isto upao u betu.. pa ako netko zeli isprobati, vidjeti, nek se javi pa dobi acc...
Osobno obozavam setting, ali nisam bas odusevljen samom betom... kao da nesto fali, figtovi su mi previse blah...
_C
daj meni da vidim na šta to liči _________________ /Water = bacteria/
Postano: čet ruj 27, 2012 9:26 am Naslov:
koje je ovo sranje od igre..... _________________ /Water = bacteria/
Pa poprilično govno za jednu tako očekivanu igru. Po meni:
Plusevi:
- više Simulacijski orijentirana
- Mechovi ftw
- Vrijeme na mapama ima utjecaj na ponašanje mechova (overheating)
- customiziranje mechova
- damage modeli na mechovima, možeš gađat točno kaj oćeš, i odvalit mechu ruku, il mu detonirat XL mašinu recimo :)
Minusevi:
- Nema balansa između oružja, pol je totalno beskorisno, a pol je OP do bola. Možeš umjesto machineguna montirati Gauss cannon na Catapulta, koji opće nikad nije nosio ta govna. Laserboatovi su totalni no brainer za igrat.
- XL mašine, nemreš održavat ako te unište. Ko da u WoT-u sa tier X tenkom dobiješ 5k credita, a repair je 30k.
- Heat sinkovi još ne rade kak bi trebali
- Mali izbor mechova (teoretski ih je 8, a ostalo su podvarijante: Commando, Jenner, Hunchback, Centurion, Catapult, Dragon (totalno govno i beskoristan mech), Atlas i Awesome)
- Kakti je free to play, al možeš za pare kupit odmah najjačeg Assault mecha, nema grajndanja
- Mape su dosadne do bola, i sve se svodi na isto. Trentno je solo flankanje nemoguće, i sami fajtovi dopizde brzo jer se sve svodi na isto
- Grafika je zahtjevna, a ne nudi ništ pametno osim damage modela na mechovima. Sve mape su blurry da te oči bole, a sjene su presmješne
- Progres sa XP-om te tjera da bi pilota unaprijedio do ibera sa svim skillovima, da igraš varijante koje ne želiš igrat. Recimo meni se sviđa Catapult sa PPC-ovima, al da bi unlockao Elite skillove moram proč još 2 varijante istog mecha, primjerice sa LRM-ovima, koji su govno do bola.
I tak... _________________ Bio mi je potpis predugačak...
Have no fear, i'm outta here!!!!!!
Postano: čet ruj 27, 2012 3:01 pm Naslov:
jedino kaj je plus su velki roboti....ostatak govno.
i da ovi premium mechovi ne nose exp jelda?
jer krknem jednog i asistiram za troje i dobijem 0 expa.
simulacija je ok al ovo je previše komandi za ovakvu simulaciju, jebote ko da sviram orgulje.
i znam da je closed beta ali wot je u closed beti bio igriv za razliku od ovog sranjeta.....big fail.
ostaviti ću si account da vidim progress u igrici možda bu kasnije bilo i nešto od ovoga. _________________ /Water = bacteria/
Postano: pet stu 23, 2012 11:19 pm Naslov:
nakon ovog mech warrior je idiotarija za bebe http://suidobashijuko.jp/ _________________ /Water = bacteria/
Ne možeš otvarati nove teme. Ne možeš odgovarati na postove. Ne možeš uređivati svoje postove. Ne možeš izbrisati svoje postove. Ne možeš glasovati u anketama. You cannot attach files in this forum You cannot download files in this forum