Pridružen/a: 12. 10. 2005. Postovi: 3225 Lokacija: Dark side of zagreb
Postano: sub ruj 24, 2011 11:14 am Naslov:
možemo i 2:1 na 1500? _________________ /Water = bacteria/
In all the world, there's only one technology,
a rusty sword for practicing proctology!
34L : 21V : 6d
Pridružen/a: 12. 10. 2005. Postovi: 3225 Lokacija: Dark side of zagreb
Postano: ned ruj 25, 2011 12:31 pm Naslov:
Više ovo:
O Vaterland, Vaterland, zeig uns den Weg!
Nego jedno pitanje, u vezi AA pizdarija:
Nisam našao gdje se to eksplicitno potvrđuje ali AA Machine gunsi ako ne pucaju na avione mogu slobodno pucati kao normalni mitraljezi po pješadiji? _________________ /Water = bacteria/
In all the world, there's only one technology,
a rusty sword for practicing proctology!
34L : 21V : 6d
Objasnilo mi neke pizdarije oko Command HQ. Prvenstveno nas je jučer jebalo kak se ponašaju Company commander, 2iC i attachani combat ili drugi team (bazooka team, ARV i dr.). Dal su svi independent teamovi il ne, pa evo tu je objašnjeno da nisu baš svi, nego samo commander i 2iC. Znači recovery vehicle se može ataćat nekom squadu prije bitke (ili za vrijeme nekog stepa ako je 2iC u kompi sa ARV-om), ili možete jahat okolo kao 2iC i ARV pa razdvajat i spajat 2iC i ARV po želji.
I da, mogao sam warrior pravilo iskoristiti na recovery vehicle (iako je urnebesno glupo da se Company commander vozi u ARV-u) :D _________________ Bio mi je potpis predugačak...
Have no fear, i'm outta here!!!!!!
E da, i smoke marker ostaje na mjestu, tak da se moraju maknut uniti ispod da nebi bili mete concealed. _________________ Bio mi je potpis predugačak...
U petak oko 7 ćemo krulik i ja odigrat jednu partijicu, pa slobodne neka navrati tko želi. _________________ Bio mi je potpis predugačak...
Ne možeš otvarati nove teme. Ne možeš odgovarati na postove. Ne možeš uređivati svoje postove. Ne možeš izbrisati svoje postove. Ne možeš glasovati u anketama. You cannot attach files in this forum You cannot download files in this forum