| Prethodna tema :: Sljedeća tema |
| Autor/ica |
Poruka |
magi

|
Postano: pon vel 25, 2008 3:04 pm Naslov: Opis likova |
|
|
Ovdje postajte opise svojih likova:
1. Tip maticnog svijeta
2. Klasu
3. Background (u kakvim uvjetima su odrasli)
4. Motivacije likova (zasto rade to sto rade) |
|
| [Vrh] » |
|
 |
magi

|
Postano: uto vel 26, 2008 10:51 am Naslov: |
|
|
Popis igraca:
1. Klaudije - Tech Priest
2. Degman - Tech Priest
3. Tifi - Scum
4. Domagoj - Arbitrator
5. Mimi - Assasin
6. Likvor - Adept
7. Che - Cleric
8. Rasho - Guardsman
9. Digic - ???
10. Djuro - Scum? |
|
| [Vrh] » |
|
 |
TIFUSAR

|
Postano: sri vel 27, 2008 9:16 am Naslov: |
|
|
| magi je napisao/la: |
Popis igraca:
9. Digic - ???
|
NHF, Alessio, al kak ti misliš igrat - naime ovo je naraciona kampanja(storytelling a ti baš ne kužiš hrvatski...nećeš valjda zvat Foču stalno da ti prevodi?! _________________
 |
|
| [Vrh] » |
|
 |
Likvor

Pridružen/a: 12. 10. 2005. Postovi: 3225 Lokacija: Dark side of zagreb
|
Postano: sri vel 27, 2008 9:24 am Naslov: |
|
|
| TIFUSAR je napisao/la: |
Popis igraca:
9. Digic - ???
|
NHF, Alessio, al kak ti misliš igrat - naime ovo je naraciona kampanja(storytelling a ti baš ne kužiš hrvatski...nećeš valjda zvat Foču stalno da ti prevodi?! |
a ionako bu bježao iz bilo kakave gungule pa nam može biti live shield? _________________ /Water = bacteria/
In all the world, there's only one technology,
a rusty sword for practicing proctology!
34L : 21V : 6d |
|
| [Vrh] » |
|
 |
magi

|
Postano: sri vel 27, 2008 9:41 am Naslov: |
|
|
| likvor je napisao/la: |
Popis igraca:
9. Digic - ???
|
NHF, Alessio, al kak ti misliš igrat - naime ovo je naraciona kampanja(storytelling a ti baš ne kužiš hrvatski...nećeš valjda zvat Foču stalno da ti prevodi?! |
a ionako bu bježao iz bilo kakave gungule pa nam može biti live shield? |
Jedino ako mozete drzati korak sa njim. |
|
| [Vrh] » |
|
 |
Likvor

Pridružen/a: 12. 10. 2005. Postovi: 3225 Lokacija: Dark side of zagreb
|
Postano: sri vel 27, 2008 10:00 am Naslov: |
|
|
Evo mog lika, pisao sam trijezan pa nije bash nešto:
Name: Mercutio "Eyes" Wollsey
Klasa: Adept
Homeplanet: Imperial Planet Varsuvius
Background:
Mercutio potječe iz jeden od najstarijih obitelji, zakletvom vezanih da će generacijama služiti Admistratorumu. Od malih nogu nije bio zadovoljan izborom obiteljske karijere pa je uz učenje birokracijskih postupaka, savladavao i vještine za koje je mislio da bi mu pomogle u bespućima svemira. Naravno da su takve "izvannastavne" aktivnosti brzo prestale biti tajne i spletom okolnosti(i po naređenju Vrhovnih Magistrata) postao je putujući pisar, bilježeći uspjehe ratnih trupa diljem bojišta u Imperijalnim zonama. Nikada vezan posebno za neku jednicu ili osobe, putovao je diljem svemira, iz svake ratne zone prikupljajući i zapisujući informacije.
Tijekom putovanja često je odlazio i vraćao se na bojište, nekada i sam upadajući usred velikih i krvavih bitaka i s laserskim pištoljem u jednoj ruci, bilježio do najmanjih detalja svaki dio bitke ili znanja koje je mogao prikupiti. Većina njegovih zapisa s putovanja, kopirana je i pohranjena u golemim arhivima, kao zapisi iz prvog lica s bojišta, opisujući razne sitne detalje o ljudima, neprijateljima i načinu borbe.
Trenutno je dobio posebnu dozvolu od Magistrata koja mu omogućuje da dolazi i odlazi iz bilo koje zone i planeta po volji.
Poticaji za ono što radi: sex droga i alkohol _________________ /Water = bacteria/
In all the world, there's only one technology,
a rusty sword for practicing proctology!
34L : 21V : 6d |
|
| [Vrh] » |
|
 |
Degman

|
Postano: sri vel 27, 2008 10:49 am Naslov: |
|
|
Popis igraca:
9. Digic - ???
|
Ajd, pustite dečka na miru. Bar će se učit normalnom jeziku  |
|
| [Vrh] » |
|
 |
wanna be digic

|
Postano: sri vel 27, 2008 11:30 am Naslov: |
|
|
ako se vi pravite toliko vazni da odbjete covjek tako mozete mi pusiti psu
Đenja _________________
 |
|
| [Vrh] » |
|
 |
TIFUSAR

|
Postano: sri vel 27, 2008 5:32 pm Naslov: |
|
|
| wanna be digic je napisao/la: |
| ...da odbjete covjek tako mozete mi pusiti psu... |
Vidiš, zato sam te i pitao... _________________
 |
|
| [Vrh] » |
|
 |
TIFUSAR

|
Postano: pet vel 29, 2008 5:10 pm Naslov: |
|
|
Okaej, moj lik:
1. Name: Bark the Destroyer
2. Homeworld: Wolffaking , Nebuloza system, Feral world
3. Class: Pit fighter (Scum)
4. Inkvizitorov pomoćnik Ingran Norkun istraživao je neke čudne događaje na Wolffakingu za koje se činilo da su povezani sa štovanjem zabranjenih religija. Njuškajući uokolo, zatekao se na borbama i skužio da bi Bark mogao biti koristan - otkupio ga je od pitslavera i dao mu slobodu, a Bark se zakleo na vječnu odanost. _________________
 |
|
| [Vrh] » |
|
 |
Malleus Malleficarum

|
Postano: sri ožu 05, 2008 7:43 pm Naslov: |
|
|
Ime : Mordeci Floxarius
Planeta: Impinius V - feudalna imperijalna planeta
Klasa: Tech Priest
Mordeci je oduvijek bio malčice pomaknut i neshvaćen na planeti gdje se rodio. Pomalo zaostala (svakako tehnološki, ali i društveno) rodna planeta predstavljala je zatvor za mladog Mordecia. Njegov prirodni talent i sklonost prema tehnološkim čudotvorinama isplivao ja na vidjelo dana kada je uspio sa nepunih 13 godina popraviti prastari (prema predanjima koja su kolala okolo to je bio jedan od poklona koje je sam Emperor, neka bude blagoslovljeno njegovo vječno svjetlo, donio sa sobom prilikom prvog posjeta koloniji na Impiniusu V) vox-caster kojim se služila
Praznovjerni i bojazni stanovnici su pozivali na linč jer su njegovim sklonostima vidjeli utjecaj nečistog, povezivali su njegove sposobnosti sa štovanjem bogova kaosa no kada se vijest proširila do Officio Admidistratoriuma i savjetnika samog guvernera uslijedila je brza i pravilna reakcija. Stari i cijenjeni propovjednik Janus Margg shvatio je da se dogodilo čudo i da je i na njihovoj planeti pronašeno jedno od djece dotaknuto darom Ominissiaha. Takoa je Mordeci tiho jedno noći prebačen na trgovači brod koji je prolazi sistemom i odletio u noć. Noć koja mu je i danas, kada je kao technographer početnik pridodan Officio Munitoriumu, najdraži dio dana. _________________
 |
|
| [Vrh] » |
|
 |
magi

|
Postano: čet ožu 06, 2008 10:02 am Naslov: |
|
|
| Super. Svidja mi se prica. |
|